Přijďte si do FOKUS optik vyzkoušet brýlové obruby z široké nabídky exkluzivních značek OKKO

Přijďte si do FOKUS optik vyzkoušet brýlové obruby z široké nabídky exkluzivních značek OKKO

Brýlové obruby značky OKKO jsou exkluzivně navrženy pro téměř všechny zákazníky oční optiky FOKUS optik a jsou vyrobeny z  kvalitních hypoalergenních materiálů, které odpovídají přísným optickým a technologickým normám. V nabídce naleznete jak celoplastové, tak celokovové, vázané nebo vrtané brýle různých velikostí, lichotivých tvarů a podmanivých barev. Pokud potřebujete dioptrické brýle např. do dálky, na čtení, na práci nebo rovnou na všechny vzdálenosti, jsou pro Vás brýle OKKO tou správnou volbou.

Široká nabídka originálních brýlí pro téměř všechny zákazníky

Ve FOKUS oční optikaVám můžeme nabídnout originální a jedinečné brýle OKKO za rozumnou cenu s podporou regionálních dodavatelů. Navíc brýle mají oproti ostatním světovým značkám přidanou hodnotu v tom, že konečné návrhy a designy brýlí závisí především na poptávce zákazníků v ČR, jak z hlediska tvaru, velikosti, stylu nebo barevných kombinací. Brýle OKKO jsou odrazem aktuálních trendů, o které je v ČR nemalý zájem, jako jsou např. výrazné obroučky, jemnější modely nebo motýlovitý či kulatý tvar.

Většina pánských modelů je vyráběna v decentním stylu v černé, šedivé nebo tmavě modré barvě. Výjimkou nejsou ani větší velikosti obruby.

Dámské modely bývají veselejší s lesklou i matnou povrchovou úpravou, jemnější i výraznější. V nabídce naleznete i zajímavě zdobené stranice. Některé modely jsou nabízeny v různých barevných i materiálových kombinacích např. plast a kov. 

Pokud potřebujete brýle na čtení, můžete si vybrat z nabídky tzv. čtecích brýlí neboli čteček, které se nosí níže než klasické brýle, tedy skoro až na špičce nosu pro širší pohled na ostatní vzdálenosti.

Nabídka brýlí z řad OKKO zaměřená pro děti je určena pro děti školních let, některé jsou navíc obohaceny i slunečními klipy na magnetky. 

Nechte si poradit odborníkem ve FOKUS optik, jaký je pro Vás nejvhodnější typ obrouček

Pečlivě jsme vybírali nejčastější materiály na výrobu brýlí OKKO tak, aby splňovaly zdravotní nezávadnost a dobrou snášenlivost. Plastové obruby OKKO jsou vyrobeny z lehkého, pružného a hypoalergenního acetátu. Kovové obruby OKKO se vyrábí buď z pevné nerezové oceli, nebo z extrémně lehkého a nekorodujícího hliníku. Kontaktní čočky jsou u vrtaných brýlí spojeny pomocí tenkého, lehkého a pružného titanu.

Překvapivě příjemná cena s vyšší kvalitou

Cenová dostupnost z daleka nekopíruje nízkou kvalitu, ale je výsledkem objednaného množství a dlouhodobé spolupráce s našimi dodavateli. Právě tak může FOKUS optik nabízet brýlové čočky s porovnatelnou kvalitou renomovaných značek NIKON zvyšující kvalitu vidění a jejich užitnost. 

Návrháři na základě požadavků segmentovali čtyři cílové skupiny nositelů a vytvořili ucelenou kolekci brýlí OKKO. Brýle OKKO IDEAL ocení zejména senioři, kteří hledají klasické tvary brýlí s cenovou dostupností. Jste-li rodičem vyhledávající elegantní a slušivé brýle s vyšší odolnosti proti případným brýlovým nehodám, jsou pro Vás brýle OKKO ELEGANT vhodnou volbou. Brýle OKKO ACTIVE jsou vyhledávány mladší aktivní generací vyžadující moderní nebo sportovní design. Hledáte brýle s propracovanými detaily a chcete, aby byly lehké a flexibilní, tak brýle OKKO PRO tyto vysoké nároky splňují.

Každá tvář potřebuje jiný tvar brýlí, najděte si ten Váš s odborníkem ve FOKUS optik

Trojúhelníková tvář má úzkou bradu a směrem k čelu se rozšiřuje. Optimální volbou jsou vázané brýle s výraznější horní částí brýlí nebo celoočnicové s lehce kopírujícím tvarem obočí. Pro ženy se hodí kočičí nebo motýlovitý tvar, pro pány do tvaru písmena „D“, tedy horní hrana rovnější a spodní do oblouku.

Kulatá tvář má oblé tvary s nevýraznými lícemi a stejně širokou bradou a čelem. Vhodným typem brýlí jsou výraznější hranaté brýle, které utlumí kulatost tváře, kde spodní okraj brýlí by měl končit s linií líček.

Čtvercová tvář má výrazné úhlové linie se stejně širokými lícemi, čelem i bradou. Perfektní volbou pro hranatý obličej jsou rámečky s kulatějším tvarem. Pro zjemnění kontur obličeje je vhodné vybírat jemnější verzi obrub, kde obruba může lehce přesahovat lícní kosti.

Oválná tvář je nejuniverzálnější, nejširší v lících a ustupující směrem k čelu a bradě. Jemné a zvláště extravagantnější modely brýlí budou skvěle doplňovat image nositele. Nabídka je široká jak tvarem, tak i barvou. Obroučky pro oválný obličej by neměly moc přesahovat tvář.

Srdcový tvar má široké čelo a ustupující linie směrem k bradě. Této tváři můžou slušet brýle jemné nebo bez obrouček, tedy vrtané. Lichotivé tvary jsou jak oválné, tak hranaté. Obroučky s výraznější spodní částí obruby budou působit vyváženě.

Neváhejte a přijďte si vyzkoušet kvalitní jedinečné brýle značky OKKO do FOKUS optik za příjemnou cenu

Pomůckou při výběru obrub může byt i barva brýlí pokud bude ladit s barovou očí, vlasu nebo typem pleti. Brýle OKKO jsou k dostání na všech provozovnách FOKUS optik v široké nabídce. Ke každým brýlím z řad OKKO dostanete zdarma FOKUS pouzdro. Již teď můžeme konstatovat, že všichni naši zákazníci, kteří si vybrali obruby OKKO jsou maximálně spokojeni s jejich používáním, jsou slušivé, lehké, příjemné a uživatelsky odolné s minimální reklamovaností. Jsme Vám OKKOusek blíže.

close

Wishlist