Armani Exchange: umožní vyniknout vaší osobnosti

Armani Exchange: umožní vyniknout vaší osobnosti

Brýle již dávno nejsou považovány za nudnou korekci zraku, která vám na nose jen neprakticky překáží, ale za skutečně módní doplněk, který může podpořit vaši individualitu a zdůraznit váš životní styl. To do puntíku potvrzuje nová kolekce brýlí Armani Exchange.

Kdyby Giorgio Armani před téměř půl stoletím neprodal svůj volkswagen, aby měl peníze na první kolekci, asi bychom dnes nechodili v jeho dokonale střižených oděvech.

Slavnému návrháři přineslo světovou popularitu vytvoření oděvů pro Richarda Gereho ve filmu „Americký gigolo" z roku 1980. Díky tomu se všichni elegantní muži tehdy chtěli oblékat do jeho charakteristických sak.

Například když vyjdete z místnosti na prudké slunce, tak se tyto brýle zabarví až do úrovně slunečních za necelých 30 sekund. Intenzita zabarvení je závislá na okolních podmínkách, brýlové čočky propustí vždy jen takové množství světla, které umožňuje naprosto pohodlné vidění.

Dnes je styl Giorgio Armaniho synonymem nejvyšší elegance pro moderní ženy i muže. Giorgio Armani tvrdil, že „elegance nespočívá v tom, aby si vás všimli, ale abyste se vryli do paměti“. A právě s novými brýlemi Armani Exchange si vás každý zapamatuje na první pohled.

Nová jarní kolekce brýlí Armani Exchange je dostatečně široká, takže si vybere skutečně každý zájemce o stylovou korekci zraku. "V nabídce Fokus optik najdete nyní pod značkou Armani celou řadu modelů dioptrických brýlí, objednat pro vás však můžeme i nové modely slunečních brýlí navržené touto slavnou módní ikonou," říká manažerka nákupu Ing. Denisa Hochmanová z Fokus optik, leadra v oblasti oční optiky a péče o zrak v České republice.

Síť očních optik Fokus optik nabízí v současnosti nejširší výběr brýlových obrub a druhů brýlových skel v 90 pobočkách po celé České republice. "Jako tradiční česká společnost disponujeme moderním technologickým zázemím, přičemž provádíme zabroušení čoček a kompletaci obrub přímo v naší pražské centrále. Zákazník si tak u nás vybere nejenom ty nejvhodnější brýle, ale díky tomu, že jsme český výrobce, můžeme poskytnout každému i rychlé individuální řešení," říká Petr Novotný, provozní ředitel Fokus optik.

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist