Dívejte se na svět s jednodenními kontaktními čočkami Switch Once k dostání pouze ve FOKUS optice

Dívejte se na svět s jednodenními kontaktními čočkami Switch Once k dostání pouze ve FOKUS optice

Za nejzdravější, nejhygieničtější a nejpohodlnější typ kontaktních čoček se považují jednodenní kontaktní čočky. Ty jsou stále více v oblibě a to nejen proto, že nevyžadují žádnou péči, ale také proto, že čím dál více odpovídají individuálním potřebám nositele. Jednou z těchto potřeb je korekce kontaktními čočkami v každém věku. Ve FOKUS optice Vám představujeme ucelenou rodinku unikátních jednodenních kontaktních čoček z řad Switch Once a to jak pro krátkozraké, dalekozraké, tak i pro nositele trpící astigmatismem nebo dokonce i v multifokální variantě řešící problém ostrosti do dálky a do blízka.

Pociťte svobodu v jednodenních kontaktních čočkách Switch Once, v kterých uvidíte ostře a neomezeně

Chcete využívat kontaktní čočky jen občas např. na sportovní aktivity nebo do společnosti a rádi byste je chtěli občas vyměnit za brýle, které jsou v oněch situacích nepohodlné a obtěžují? Jednodenní kontaktní čočky Switch Once jsou pro Vás ideální volbou. Můžete je nosit několik hodin nebo celý den podle Vaší potřeby a po použití je vyhodíte. Není potřeba je čistit a dezinfikovat. Vždy si nasadíte nový sterilní pár kontaktních čoček. Nehrozí kontaminace čoček v důsledku nesprávné péče o pouzdro a dezinfekci čoček, jako tomu může být u vícedenních kontaktních čoček. Proto jednodenní kontaktní čočky upřednostňují případní alergici na prach, pyl, nebo na roztoče, neboť hrozí menší riziko dráždění očí alergickými částicemi. S kontaktními čočkami Switch Once pocítíte ostré, neomezené a dynamické vidění, které prodlouží Váš aktivní životní styl. Není jednodušší způsob, jak se soustředit na sportovní hru a užívat si život z výkonů, než s jednodenními kontaktními čočkami Switch Once.

Výjimečné vlastnosti zajišťují bezkonkurenční dlouhý komfort s podporou zdravých očí

Vysoká propustnost pro kyslík podporuje zdraví očí

Kontaktní čočky Switch Once jsou vyrobeny ze silikon hydrogelového materiálu s vysokou propustností pro kyslík. Díky menšímu objemu silikonu jsou na oku cítit podstatně méně. Zaoblené okraje minimalizují případné dráždění čoček s okraji víček a omezující vznik barvících se defektů v místě dotyku s okem.

Dlouhodobé pohodlí díky vysokému obsahu vody

Stabilní vysoký obsah vody zajišťuje dlouhodobé pohodlí při nošení čoček. Oči nositelů si zachovávají tak bělejší vzhled a zdravější stav.

Snadná manipulace

Za pomoci několika inovativních speciálních technologií se řadí mezi nejjemnější kontaktní čočky z řad Switch. Na základě optimálního modulu pružnosti se s čočkami snadno manipuluje.

Kvalitní UV filtr chrání proti negativním účinkům tu část oka, na kterém se nachází kontaktní čočka

Navíc jsou čočky obohaceny o filtr pohlcující UVA a UVB záření, takže nositel je ochráněn proti negativním vlivům UV záření, v místě umístění kontaktních čoček, tj. na rohovce a část spojivce. Bělmo, víčka a okolí očí je potřeba chránit kvalitními slunečními brýlemi s UV filtrem nebo jinou ochranou pomůckou proti UV záření.

Rodinka kontaktních čoček Switch Once dokáže uspokojit téměř každou refrakční vadu

Switch Once

            Pokud trpíte myopií (krátkozrakostí) nebo hypermetropií (dalekozrakostí), jsou pro Vás vhodnou volbou kontaktní čočky Switch Once. Čočky jsou vyrobeny s asférickou přední plochou, která zlepšuje optické vlastnosti, obzvláště ostrost vidění za horších světelných podmínek nebo korekci případného nízkého astigmatismu.

Switch Once Toric

            Kontaktní čočky Switch Once Toric jsou určeny pro nositele zatížené astigmatismem. Jednotné horizontálně symetrické tenčení snižuje otáčení kontaktní čočky na oku a podporuje její lepší stabilitu. Čočky obsahují individuální torickou zadní plochu, která lépe kopíruje tvar astigmatické rohovky a tím přispívá k lepší stabilizaci čočky na oku. Velká torická optická zóna čočky, která je větší než zornice nositele za standardních světelných podmínek, zajišťuje jasnou kvalitu vidění.

Switch Once Multifocal

            Potřebujete-li řešit zrakovou ostrost nejen do dálky, ale i na blízko nebo na střední vzdálenost, jsou pro Vás ideální volbou kontaktní čočky Switch Once Multifocal. Tyto kontaktní čočky jsou vhodným řešením presbyopie, tedy přirozeného procesu vývoje oční čočky, kdy oko hůře zaostřuje do blízka. Jedná se o prémiové kontaktní čočky, které nabízejí široký výběr přídavku do blízka se zohledněním refrakční vady, individuálních zrakových potřeb nositele příp. dominanci očí. Nositel pak ocení kvalitní ostrost a plynulé vidění na všechny vzdálenosti bez námahy očí s neomezeným zorným polem. Kontaktní čočky Switch Once Multifocal usnadňují flexibilní vidění a odpovídají potřebám presbyopických nositelů se zachováním binokulární rovnováhy (vidění a spolupráce oběma očima současně a vnímání hloubky prostoru). Navíc přidanou hodnotou může být mladistvý vzhled bez brýlí nebo možnost zůstat stále aktivní a užívat si svých vysněných koníčků.

 

Přijďte se přesvědčit, zdali jsou pro Vás kontaktní čočky z řady Switch Once ideální volbou a užívejte si jejich pohodlí i v průběhu celého nošení. Prvním krokem k perfektnímu zraku a k pohodlnému nošení je objednání se na odbornou aplikaci čoček na Vámi zvolené pobočce FOKUS optik.

close

Wishlist