Sportujte v jednodenních kontaktních čočkách Switch Joy 1 day v kterémkoliv věku

Sportujte v jednodenních kontaktních čočkách Switch Joy 1 day v kterémkoliv věku

Chystáte se na dovolenou k moři, na hory nebo jedete aktivně poznávat a objevovat krásy přírody, měst nebo historických památek? Hledáte alternativní řešení k brýlím, abyste si užili maximálně Vaše sportovní výkony nebo jen tak si vyrazili do společnosti, ale brýle Vás omezují a neladí Vám ke společenskému oblečení? Ať už nevidíte ostře do dálky nebo do blízka a Vaše zaměstnání, studium nebo koníček vyžaduje vidět dokonale na všechny vzdálenosti, máme pro Vás řešení. Kontaktní čočky Switch Joy 1 day dostupné pouze ve FOKUS optice Vám nabízejí mnohem více.

Kontaktní čočky Switch Joy 1 day jsou plastově neutrální

            Bez plastů se při poskytování zdravotnických produktů neobejdeme. Záleží nám ale i na udržitelnosti, proto jsme rádi, že výrobce našich jednodenních kontaktních čoček navázal spolupráci s organizací Plastic Bank®, která shromažďuje a recykluje plastový odpad, který by jinak skončil v oceánech.

Silikon hydrogel v kontaktních čočkách Switch Joy 1 day propouští více kyslíku k rohovce než hydrogelové materiály a tím je šetrnější k rohovce

Nejnovější studie ukazují, že hydrogelové jednodenní kontaktní čočky nejsou již tak žádané jako dříve a oči nositelů kontaktních čoček si žádají jemnější a prodyšnější materiál pro podporu zdraví jejich očí. Kontaktní čočky Switch Joy 1 day jsou vyrobené z vysoce propustného silikon hydrogelového materiálu, který zajišťuje až trojnásobně větší propustnost pro kyslík oproti současným hydrogelovým materiálům. Unikátní technologie poskytuje přirozeně hydratované oči po celou dobu nošení. Vysoká propustnost pro kyslík podporuje jasnější, bělejší a zdravější oči.

Kontaktní čočky Switch Joy 1 day obsahují UV blokující látku chránící proti škodlivým účinkům

UV záření hlavně v letních měsících běžně dosahuje 9. stupně z 11-ti stupňové škály, tedy UV záření je velmi vysoké, proto je kvalitní UV ochrana na místě. Více informací o aktuálním stavu UV záření ve Vašem okolí naleznete v různých aplikacích o počasí ve svých telefonech. Kontaktní čočky obsahují UV blokátor 2. třídy chránící proti škodlivým UVA a UVB paprskům nejen tu část oka, na kterém je kontaktní čočka umístěna, ale i částečně chrání vnitřní struktury, jako jsou např. rohovka, oční čočka nebo sítnice. Při používání kontaktních čoček Switch Joy 1 day se snižuje riziko vzniku např. zánětu rohovky, degeneraci na spojivce nebo šedého zákalu. Pro maximální ochranu očí proti negativním vlivům UV záření použijte ke kontaktním čočkám Switch Joy 1 day i sluneční brýle s kvalitním UV filtrem, pokrývku hlavy a ochranné krémy. Ve FOKUS optice si můžete vybrat sluneční brýle z luxusních značek jako jsou např. francouzské módní značky Dior nebo Celine. Pro nevšední a neokoukaný styl slunečních brýlí nabízíme španělskou značku Kaleos. Pro nadstandartní výbavu slunečních brýlí je vhodné chránit oči slunečními brýlemi značky Polar obohacené o polarizační filtr eliminující nepříjemné odrazy slunečních paprsků na silnicích, vodní hladině nebo na sněhu a tím zajišťující příjemné a čisté vidění bez oslnění.

Oční vada a řešení v podobě kontaktních čoček Switch Joy 1 day

            Pokud trpíte krátkozrakostí nebo dalekozrakostí, pomohou Vám tuto vadu lépe korigovat kontaktní čočky Switch Joy 1 day. Jste zatíženi astigmatismem? I pro Vás máme nabídku v čočkách Switch Joy 1 day toric. Pociťujete zhoršené vidění do blízka a rádi byste chtěli tento problém řešit? Kontaktní čočky Switch Joy 1 day multifocal Vám umožní lépe vidět jak do dálky, tak do blízka.

Sportování a volnočasové aktivity s kontaktními čočky Switch Joy 1 day nabízí dokonalé vidění a maximální zážitek

            Nejčastějším důvodem, proč nosit kontaktní čočky je jejich praktická stránka při sportování, pohybu a při volnočasových aktivitách. Mezi nejoblíbenější druhy sportů, které se stávají velkým motivem pro nošení kontaktních čoček, jsou např. míčové hry, posilování, zimní sporty nebo běhání. Převážně v letních měsících jsou vhodnou alternativou kontaktní čočky s kombinací kvalitních slunečních brýlí s kvalitním UV filtrem během fotbalu, tenisu, florbalu, volejbalu nebo ping-pongu apod. Na letní dovolenou je vhodné si přibalit krabičky jednodenních čoček Switch pro případné použití při plavání. Doporučujeme kontaktní čočky po vodních aktivitách vyndat a vyhodit, aby Vás případně zbylá voda (příp. mikroorganismy v ní) na očích a kontaktních čočkách nedráždila a nevyvolala případnou nepříjemnou zánětlivou reakci. Kontaktní čočky jsou super volba při výletech do měst nebo při procházkách či náročnějších túrách do přírody. Brýle mohou překážet při cvičení, posilování, fitness nebo pilates či squashi, proto je vhodné vystřídat brýle za kontaktní čočky a získat volnost pohybu mez omezení. Chystáte se v zimě na dovolenou na hory oddychnout si na lyžích, snowboardu, při běžkování nebo při bruslení a brýle se Vám nepříjemně mlží a nevejdou se pod helmu? Při běhání, jízdě na kole nebo tanci Vás už nemusí obtěžovat sjíždění Vašich brýlí. Věnujete se náročnějším disciplínám, kdy raději brýle odkládáte, neboť by mohly spadnout a rozbít se, jako je např. při lezení, šermu, judu nebo józe? Kontaktní čočky jsou alternativní volbou při dalších stovek aktivit a činností, kde by jinak mohly brýle limitovat nebo dokonce ohrožovat Váš výkon.

Pro správné a bezpečné nošení kontaktních čoček je vhodné navštívit optometristu ve FOKUS optice, který odborně posoudí, jaký typ kontaktních čoček je pro Vás nejvhodnější a pokud nemáte zkušenosti s nošením kontaktních čoček, tak Vám odborně poradí, jak s kontaktními čočkami manipulovat a jak se o ně dobře starat.

close

Wishlist