Precizní zrak a pevná ruka

Precizní zrak a pevná ruka

Tyto dvě věci jsou klíčové pro práci plastického chirurga Doc. MUDr. Ondřeje Měšťáka, Ph.D. Profesionální chirurg se potřebuje spolehnout na svůj zrak na 100 %, proto si Ondřej vybral dioptrický tarif OKKO. Tarif OKKO je spojením značky brýlí OKKO a dioptrických čoček a nabízí zároveň i kontinuální péči o zrak. Díky tomuto spojení se Ondřej může spolehnout na to, že uvidí ostře jak při náročné plastické operaci, při výuce na 1. lékařské klinice Univerzity Karlovy, při dalším odborném studiu, tak i ve chvílích, které tráví s rodinou.

Městská ležérnost

Brýle na obchodní jednání, pro práci v ordinaci nebo na večerní schůzku, zkrátka na každou příležitost, kdy se potřebujete spolehnout na svůj zrak.

V naší nabídce dioptrických tarifů OKKO nalezne řešení každý, tak jako právě Ondřej, který se spoléhá na precizní dioptrické čočky Nikon ve spojení s obroučkami OKKO PRO.

Ondřej má brýle OKKO 454 C1, jejichž modrý přechod směrem ke stranici dokonale sedí k jeho modrému saku.

1s.jpg

Brýle na pohodové chvíle

Proč nevypadat dobře i doma, kdy si sednete s notebookem na gauč. S brýlemi, jako jsou tyto budete vždy vypadat, že právě děláte něco velmi důležitého a přitom můžete klidně chatovat s přáteli a být cool.

Ondřej má brýle OKKO E482 C1, které svým modrobílým probarvením působí velmi mladistvě a zároveň nadčasově. Skvěle se hodí jak k jeansům a tričku, tak i ke sportovnímu saku.

Dioptrický tarif OKKO IDEAL je ideální pro každého, kdo hledá poměr výkon/cena. Obroučky jsou jen za 1 Kč a spolu s čočkami a péčí si brýle pořídíte již za 1.429,- Kč.

V kanceláři nebo ordinaci

Některým lidem sluší jakékoliv brýle, jako třeba Ondřejovi. Díky rysům jeho obličeje může použít jakýkoliv tvar brýlí a vždy mu budou skvěle sedět.

Pokud si nejste jisti, jaké brýle sednou Vám, můžete navštívit naše oční speciality ve FOKUS, a ti Vám pomohou vybrat jak správný tvar oboruček, tak i poradí při výběru vhodných čoček pro Vaši aktivitu, abyste vypadali právě tak sexy, jako Ondřej.

Ondřej má brýle OKKO N014 C1, nadčasový tvar a barva obrouček jen tak nevyjde z módy a hodí se pro jakoukoliv profesi, kdy je důležité se soustředit na detaily.

tarifu OKKO ACTIVE jsou již obsaženy brýlové čočky s filtrem modrého světla, které pomohou Vašim očím proti únavě při práci s elektronikou a zároveň máte brýlové obroučky jen za 1 Kč a dvouletou péči o Vaše brýle i o Váš zrak.

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist