Jsou chráněné i vaše oči v online životě?

Jsou chráněné i vaše oči v online životě?

V době, kdy se náš život překlopí spíše do online aktivit, které nás udržují fit jak mentálně, tak i fyzicky a chráníme si více své zdraví, se mohou ocitnout v ohrožení naše oči. Je to díky škodlivému modrému světlu.

Poznali jste se? V dnešním online světe najdeme všechny možné činnosti a jsme za to rádi. Více však trpí naše oči, protože jsou větší dobu vystaveny škodlivému modrému záření, které produkují všechna elektronická zařízení, jako jsou tablety, počítače, telefony, notebooky. Toto modré světlo je zároveň i součástí moderních LED osvětlení a částečně je obsaženo i ve slunečním záření. Je dobré proti němu oči chránit a vyhnout se tak poškození a únavě očí, které toto světlo může způsobovat.

Čočky Nikon se nabízejí i se speciální úpravou SeeCoat Blue UV, která odráží modré světlo, a tím ochraňují zrak nejen před možným poškozením, ale zároveň dokážou zmírnit únavu, která nastává při dlouhodobém používání elektronických zařízení. Tuto úpravu lze použít na dioptrických čočkách, ale je stále více používána na tzv. úlevových čočkách, které jsou právě určeny pro pohodlí očí v online světě. Pamatujte na to!

Prvním krokem k perfektnímu zraku je odborné vyšetření u našich očních specialistů na kterékoli pobočce FOKUS. Objednejte se ONLINE a vyberte si místo a čas, které Vám nejlépe vyhovuje.

 

Objednat vyšetření zraku

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist