Dobrota a krása může mít jednoho jmenovatele

Dobrota a krása může mít jednoho jmenovatele

Veronika Kašáková a její nadační fond (Nadační fond Veroniky Kašákové) pomáhá dětem z dětských domovů, postavit se na vlastní nohy. FOKUS se zase stará o to, aby na všechny situace, které ji během dne potkají, lépe viděla.

Veronika si ve FOKUS vybrala dioptrický tarif OKKO, který ji umožňuje za všech okolností skvěle vidět a dobře vypadat. Pro každou příležitost si totiž vybere obroučky podle svého stylu a zároveň i dioptrické čočky, které jí pomáhají lépe vidět, a k tomu má ještě jistotu, že pokud bude potřebovat odbornou péči nebo servis brýlí, má je po dobu dvou let zdarma. Na svět se přece díváme přes čočky a ne přes obroučky.

Krásné a hýčkané oči

Nechte své oči hýčkat jako Veronika s dioptrickými tarify OKKO úplně pro každého. Vyberete si obroučky jen za korunu a využijete péči, která Vašim očím náleží. Součástí péče je i výběr správných dioptrických čoček.

Veronika má brýle OKKO E486 C1, moderní obroučky nejen pro romantické duše. Díky tarifu OKKO PRO a dioptrickým čočkám Nikon s filtrem proti modrému světlu jsou oči chráněné v online prostředí. Může se věnovat práci na počítači a nemusí se bát, že budou její oči příliš brzy unavené.

8_s.jpg9s.jpg10s.jpg

Při procházkách v přírodě

Vyzkoušejte si jako Veronika obroučky OKKO, budete skvěle vypadat na procházkách v přírodě, třeba s kočárkem, nebo až půjdete s kamarádkou na kávu.

Veronika má brýle OKKO V208 C3, zlatorůžová barva obrouček podtrhuje ženskost a v kombinaci s tarifem OKKO ELEGANT, který obsahuje dioptrické čočky ošetřené vrstvou NANO, se dobře čistí a jsou méně náchylné k poškrábání. A pokud by nějaká “brýlová” nehoda přece jen přišla, díky dvouleté garanci, brýle rychle vyměníme za nové.

Čtení, šití, vyšívání

Pro chvíle pohody i lehce aktivního odpočinku si vyberte jako Veronika tarif OKKO IDEAL. Obroučky jsou jen za korunu a k tomu dioptrické čočky, co v nich lépe přečtete každé písmenko a uvidíte třeba při vyšívání každičký steh, naprosto dokonale.

Veronika má brýle OKKO E489 C1, které jsou vyrobeny z odolného acetátu a svým důmyslným probarvením dodávají každé tváři luxusní nádech. Brýlové čočky pro domácí používání nemusí být tak robustní, ale pokud by se náhodou poškodili brýle nebo čočky, tak máte stejně jako Veronika garanci výměny zdarma po dobu dvou let.

Vyrovnané spojení

Obroučky OKKO si spolu s dioptrickým tarifem OKKO ACTIVE můžete vybrat na jakékoliv optice FOKUS, naši oční specialisté Vám pomohou s výběrem obrouček i vhodných dioptrických čoček, zkrátka získáte odbornou péči, kterou Vaše oči potřebují. Zkrátka vyrovnané spojení.

Zjistila to i Veronika, která se svěřila do odborné péče našich specialistů. Veronika má brýle OKKO E486 C3, které padnou jak ke sportovnímu stylu, tak i třeba na posezení s přátely.

14s.jpg

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist