Brýle Transitions XTRActive – moderní ochrana zraku

Brýle Transitions XTRActive – moderní ochrana zraku

Brýle měnící zabarvení skla podle toho, zda se nacházíte na přímém slunci nebo ve vnitřních prostorách, jsou tím nejmodernějším způsobem, jak chránit Váš zrak před škodlivým UV zářením a zároveň poskytnout očím potřebné dioptrie.

Skla brýlí Transitions® XTRActive™ dokáží poskytnout nejtmavější možné zabarvení na trhu, což jednoznačně oceníte za slunných letních dnů nebo třeba při cestě autem. Dokonce chrání Váš zrak před škodlivým modrofialovým světlem, když pracujete u počítače, notebooku nebo tabletu.

 

VENKU

Inovativní technologie používaná při výrobě skel Transitions® XTRActive™ posouvá hranice ztmavení na maximální možnou míru. Spotřebitelské průzkumy dokázaly, že až 80% lidí, kteří nosí běžná skla, byli spokojeni s úrovní ztmavení a výsledným odstínem zabarvení. Požitek při nošení skel navíc umocňuje možnost výběru ze třech odstínů zabarvení – šedého, hnědého nebo grafitově zeleného.

 

V AUTĚ

Na řízení stačí už jen jedny brýle! Skla Transitions® XTRActive™ mají jedinečnou schopnost dokonale se přizpůsobit světelným podmínkám za sklem auta. Je jedno, zda řídíte za slunných dnů nebo v noci při slabě osvětlené cestě. Tato skla Vám poskytnou tolik potřebný vizuální komfort pro bezpečnou jízdu. Všechny tři barevné odstíny (šedá, hnědá či grafitově zelená) poskytují věrné zobrazení výstražných barevných signálů (červené, žluté, zelené i modré).

 

V KANCELÁŘI

Skla Transitions® XTRActive™ poskytují nejlepší řešení ochrany zraku proti škodlivému modrofialovému světlu z monitorů, mobilů, tabletů, umělého osvětlení apod. Toto modrofialové světlo (400-455 nm) je pro náš zrak škodlivé, způsobuje únavu očí a potažmo pak také bolesti hlavy a jiné komplikace. Moderní člověk je v podstatě neustále vystaven působení modrofialového světla, které k našemu zraku proniká skrz různá elektronická zařízení. Proto by se ochrana zraku v této oblasti neměla v žádném případě podceňovat. Díky jemnému zabarvení skel Transitions® XTRActive™ v tzv. neaktivním stavu (čirém zabarvení) je pohlcováno až 34% škodlivého modrofialového světla.

 

Zaujaly Vás jedinečné vlastnosti samozabarvovacích skel? Určitě přijďte na jednu z našich prodejen, kde Vám ochotně poradíme a vše dopodrobna vysvětlíme. Nemusíte se bát zeptat. Jsme připraveni zodpovědět všechny Vaše otázky.

Kde najdete nejbližší prodejnu FOKUS optik? Podívejte se tady: https://fokusoptik.cz/pobocky/

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist