Braňte se proti škodlivému modro-fialovému světlu

Braňte se proti škodlivému modro-fialovému světlu

Modro-fialové světlo je součástí spektra slunečního záření, je ale také vyzařováno displeji mobilních telefonů, počítači, televizemi a dokonce i úspornými žárovkami. Lidé, kteří často používají moderní technologie, ať už k výkonu své práce nebo ve volném čase, jsou tímto typem světla nepřímo ohroženi.

 

Modré světlo v prvé řadě ovlivňuje náš biologický rytmus, tedy správný cyklus spánku. V případě, že jsme vystaveni jeho nadměrnému záření, znamená pro nás riziko rozhození biorytmů. Je prokázáno, že modro-fialové světlo, které je součástí modrého světla, může způsobit nepříjemné oční choroby, mezi které patří třeba zákal.

 

Používání správně zvolených brýlových čoček se speciální povrchovou úpravou Blueprotect nebo Bluefiltr, které odrážejí části škodlivého světla, Vám může výrazně pomoci. Tyto čočky zabraňují průniku škodlivého světla do oka a zároveň propouští „zdravé“ modré světlo, které potřebujeme pro naše tělo.

 

Brýlové čočky s povrchovou úpravou Blueprotect a Bluefiltr jsou ve FOKUS optik k dispozici v různých cenových hladinách a jsou tedy dostupné všem zákazníkům. Bonusem je vrstva pro snadné čištění a jasný pohled.

S výběrem brýlových čoček proti škodlivému modro-fialovému světlu Vám pomohou naši specialisté na prodejně, nebo zavolejte na naši bezplatnou FOKUS linku pomoci 800 949 949.

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist