Čočky SeeMax AP: Ostré vidění i s vyššími dioptriemi

Čočky SeeMax AP: Ostré vidění i s vyššími dioptriemi

Brýlová skla NIKON, to je špičková japonská kvalita, vysoce precizní produkty, neocenitelné inovace a mnohaleté zkušenosti aplikované do praxe. Nyní si dopřejete pohodlí i při nošení brýlí s vyššími dioptriemi. Vyzkoušejte brýlové čočky SeeMax AP od NIKON a poznejte ten rozdíl. Již žádné zkreslování reality.

Proč si vybrat dioptrická skla NIKON SeeMax AP?

Čočky SeeMax AP bezesporu patří mezi špičkové produkty značky NIKON. Tyto jedinečné jednoohniskové čočky jsou vyráběny individuálně na míru vašim potřebám. Poskytují nepřekonatelný vizuální zážitek a snižují diskomfort plynoucí z vaší oční vady na minimum.

Při výrobě čoček SeeMax AP byla vůbec poprvé použita technologie, která dokáže zcela přesně kopírovat tvar brýlové obruby, do které jsou čočky vsazovány. Tím pádem výrazně eliminuje zkreslení obrazu mimo optický střed, který je tak často patrný u standardních brýlových čoček. Zároveň oceníte odstranění efektu zvětšených nebo zmenšených očí, ke kterému při nošení čoček NIKON SeeMax AP vůbec nedochází.

Přednosti špičkových čoček SeeMax AP je vhodný pro ty, kteří mají vyšší dioptrie nebo astigmatismus, ale i pro příležitostné uživatele kontaktních čoček. SeeMax AP jsou součástí kvalitního života v brýlích. Zrak je jedním z nejdůležitějších lidských smyslů. Pečujte o něj a dopřejte mu to nejlepší, co na trhu korekcí očních vad existuje. Navštivte nejbližší pobočku FOKUS a poraďte se s našimi odborníky, které z nabízených brýlových čoček vybrat konkrétně vašim potřebám.

Zařadíte se mezi uživatele brýlových čočkek SeeMax AP

Máte vyšší dioptrickou vadu?

Jsou skla ve vašich brýlích na okraji obruby moc silná?

Vaše oči se za brýlovými skly zdají malé nebo naopak moc velké?

Rádi nosíte velké brýlové obroučky nebo brýle atypického tvaru?

Pokud jste odpověděli ano, alespoň na jednu z otázek, pak jste kandidátem pro bezkopromisní čočky SeeMax AP.

 

Prvním krokem je vyšetření vašeho zraku našimi očními specialisty na pobočce FOKUS, vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje a objednejte se ONLINE.

Objednat vyšetření zraku

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist