Nikon Relaxsee Neo – korekce zraku v každém věku

Nikon Relaxsee Neo – korekce zraku v každém věku

Nikon Relaxsee Neo – řešení korekce zraku pro každou věkovou kategorii
Značka Nikon, která v sobě snoubí japonskou preciznost zpracování dioptrických čoček a dlouholeté zkušenosti na trhu, nabízí řešení korekce zraku napříč všemi věkovými kategoriemi. Brýlové čočky Nikon Relaxsee Neo se řadí mezi top produkty pro své jedinečné vlastnosti, které si zamilujete i vy.
Jejich jedinečná konstrukce dokáže ulevit očím při intenzivním ostření na střední a bližší vzdálenost. Jsou tedy vhodné jak pro dalekozraké, tak také krátkozraké zákazníky či ty, kteří mají astigmatismus. Vybrat si můžete buď čočky samozabarvující nebo ty s čirými skly. Vyrábí se v různých tenčeních. Samozřejmostí je možnost doplnit tyto čočky UV filtrem nebo filtrem proti modrému světlu.
Brýlové čočky Relaxsee Neo dokáží správně korigovat zrak nehledě na věkovou kategorii. Naši oční specialisté je na základě odborného vyšetření doporučují zákazníkům napříč všemi generacemi. Studenti vysokých škol, knihomolové, starší i aktivní lidé pracující dlouho do večera, ti všichni ocení jejich perfektní vlastnosti a preciznost zpracování.

Zařadíte se mezi uživatele brýlových čoček Nikon Relaxsee Neo i Vy?

Pracujete na digitálních zařízeních několik hodin denně?
Jste náruživý/á čtenář/ka?
Objevují se u Vás častěji příznaky oční únavy?
Máte při zátěži citlivé, podrážděné či zarudlé oči?
Rozmazává či rozdvojuje se Vám při čtení obraz a trápí Vás často bolesti hlavy?
Pokud jste alespoň při jedné vyjmenované obtíži odpověděli ANO, řešením pro Vás mohou být špičkové dioptrické čočky Nikon Relaxsee Neo.
Prvním krokem k perfektnímu zraku je odborné vyšetření u našich očních specialistů na kterékoli pobočce FOKUS. Objednejte se ONLINE a vyberte si místo a čas, které Vám nejlépe vyhovuje.

Objednat vyšetření zraku

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist