Dopřejte si komfort jediných brýlí se skly Presio POWER

Dopřejte si komfort jediných brýlí se skly Presio POWER

Nikon je jednou z nejznámějších značek výrobců optiky na světě. V naší nabídce brýlových čoček doporučujeme tuto špičkovou japonskou kvalitu všem zákazníkům, kteří hledají řešení své potřeby lépe vidět. Čočky Nikon Presio Power splňují, díky novým technologiím a precizním postupům při výrobě, ty nejnáročnější požadavky, které mohou být kladeny nejen na estetickou stránku brýlí, ale i na jejich vysoce kvalitní optiku.

Proč si vybrat brýlová multifokální skla Nikon Presio Power?

Skla Presio Power využijí všichni, ve věkové kategorii 40 let a více, kteří oceňují komfort jedněch brýlí pro různé činnosti na jakoukoliv vzdálenost. Tyto brýlové čočky mají precizně zpracované optické plochy a nabízí neomezené a ostré vidění při pohledu na blízko (čtení, psaní apod.), na střední vzdálenost (monitor, kancelář apod.) i při pohledu do dálky (řízení auta). Optické zóny jsou dokonale vyváženy, takže poskytují široké zorné pole pro všechny vzdálenosti a minimalizují deformaci obrazu u vzdálených objektů. Díky jejich kvalitnímu zpracování si na ně velmi lehce zvyknou i ti, kteří zatím nemají s multifokálními brýlemi žádnou zkušenost.

Využijete i vy brýlové čočky Presio Power?

Nebaví vás střídat brýle podle toho, co právě děláte?
Hledáte brýle na čtení, ačkoliv potřebuje přečíst jen malou poznámku?
Při řízení auta s brýlemi na dálku se vám špatně zaostřuje na navigaci nebo mapu?

Pokud jste odpověděli ano alespoň na jednu otázku, pak vyzkoušejte komfortní multifokální čočky Nikon Presio Power.

Prvním krokem je vyšetření vašeho zraku našimi očními specialisty na pobočce FOKUS, vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje a objednejte se ONLINE.

Objednat vyšetření zraku

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist