Stavíme se k tomu zodpovědně

Stavíme se k tomu zodpovědně

Uvědomujeme si, že i v této nepříjemné situaci, kdy jsou přijímány bezpečnostní opatření zabraňující šíření koronavirus, potřebují lidé naše služby. Krizový štáb naší vlády nám udělil výjimku, protože brýle a kontaktní čočky jsou důležité zdravotní pomůcky, bez kterých se člověk častokrát neobejde. My se k tomu stavíme zodpovědně. Služby budeme poskytovat pouze na prodejnách, kde jsou naši zaměstnanci chráněni a kde jsme schopni zajistit maximální stupeň ochrany pro naše zákazníky.

Proto pro Vás spouštíme speciální FOKUS LINKU POMOCI, kde na Vaše dotazy čekají zkušení optometristé a odborníci. Na telefonním čísle +420 800 949 949 Vám poradíme, kde Vás bezpečně obslouží, které prodejny máme otevřené, ale i kde vám umíme změřit zrak. Dozvíte se, jak si koupit brýle online a jak vyřešit případné problémy spojené s očima a zrakem. Spolu s linkou jsme spustili službu, která Vám umožní objednat si dočasné brýle přes telefon, které Vám doručíme kurýrem. Nechceme Vás nechat bez pomoci a zároveň je pro nás bezpečnost našich zaměstnanců prvořadá.

Osobně chci poděkovat všem zaměstnancům za jejich nasazení, přístup a odhodlání. Stejná díky od celého týmu FOKUS oční optika patří všem našim zákazníkům za jejich shovívavost a věrnost.

Jsme na trhu již 75 let a spolu #todame.

Ján Jacina, CEO.

Změření zraku je první krok ke zdravým očím

Pečujte o svůj zrak a nechte si změřit zrak od našich profesionálů.

close

Wishlist